info@partnershipregisseur.nl 06 1233 29 45

Een partnership biedt commerciële kansen. De klant verwacht steeds meer. De markt is steeds transparanter. Om succesvol te blijven is het belangrijk om zo goed mogelijk aan te blijven sluiten op de wensen van de klant.

Daar heeft niet iedere organisatie altijd alle kennis, techniek, producten of diensten voor in huis. Een partner kan daar dan een belangrijke bijdrage aan leveren. Samen zorgt u voor het perfecte aanbod voor de klant.

Bovendien versterkt een succesvol partnership uw concurrentiepositie. En vaak is er ook een kostenvoordeel te behalen. Win-win-win dus.

In de praktijk zijn partnerships lang niet altijd succesvol. Er is niet genoeg commitment, de partners passen niet bij elkaar of het belang van de samenwerking is voor één of beide partners te gering. En dat is zonde. Want het partnership levert dan niet op wat er van werd verwacht en de inspanningen en investeringen zijn voor niks geweest.

 
Met de hulp van Partnership Regisseur vergroot u uw kansen op een succesvol partnership. Wij vinden en matchen u aan de juiste partner. Wij zorgen dat het partnership wordt gebouwd op een stevig fundament. Tot slot onderhouden wij het partnership periodiek.

Met een succesvol partnership bereikt u veel. Meer dan u alleen had kunnen bereiken.

Voor iedere organisatie in elke branche zijn er kansen. Van ledenorganisaties tot commerciële bedrijven en van zakelijke dienstverleners tot software bedrijven. Er zijn altijd waardevolle partners op de markt.

We gaan graag met u in gesprek om de kansen voor uw organisatie te bespreken.

De Partnership Regisseur werkt zoveel mogelijk met vaste tarieven gebaseerd op resultaat.

DENK GROOT, GROEI SAMEN!

Mijn naam is Niels Laan.

Ik heb 25 jaar gewerkt in commerciële functies in de verzekeringsbranche, juridische dienstverlening en credit management. In januari 2020 ben ik begonnen met mijn bedrijf Partnership Regisseur.

De sleutel tot succes ligt bij de klant. Dat is mijn visie. Want als u goed zorgt voor de klant, dan zorgt de klant ook goed voor u! Als de klant waarde ervaart, blijft hij langer. En dat levert uiteindelijk het meeste op. Succesvolle partnerships zijn een goede manier om dit te bereiken. De Partnership Regisseur helpt u hierbij.

Wilt u sparren over uw mogelijkheden, neem dan contact op. Ik sta u met veel plezier te woord!

Hartelijke groet,
Niels Laan